Thuis

Guangdong Global Telecommunication Technology Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Guangdong Global Telecommunication Technology Co., Ltd.

1
Guangdong Global Telecommunication Technology Co., Ltd.
bedrijf

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Globale Technologie
Aantal werknemers : 140~200
Jaarlijkse omzet : 20000000-40000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 30% - 40%

Door alle leden enorme inspanningen sinds de stichting in 2002, Co. van de de Telecommunicatietechnologie van Guangdong heeft Globaal, Ltd, Globale Technologie, opstelling een hoge reputatie in de gegevens en de optische communicatie industrie. Als belangrijkste materiaalverkopers aan de exploitanten, wereldwijd heeft Globale Technologie een stabiele en massieve klantenbasis en zijn producten worden opgesteld door China Telecom, China Mobile, China Unicom, Electric Power en CATV. Ondertussen, dicht geassoieerd met hoofdsysteemintegrators, heeft Globale Technologie opstelling uitgebreide distributienetwerken.

Als verklaarde Hi-Tech onderneming, gestationeerd in Tianhe-District, Guangzhou en etc. vertakt in Peking, Shanghai, Wuhan, Chengdu, Jinan, Hefei, Nanning, kan Globale Technologie de geschikte, uitdrukkelijke en uitstekende diensten en steunen aan onze cliënten verlenen. De het productportefeuille van globale Technologie bestaat uit Ethernet-Media Convertor, Telnet/SNMP/Web-de Convertor van de Beheersinterface, PCM Mux/Stem Mux, VoIP Gateway/IAD/ATA, FTTX (GPON), Kleine en middelgrote capaciteit IP PBX, Video en Stem IP-Telefoon, DTU, Periodieke Server, SME/SOHO-Gateway, van de de Lijn Eind, Video Optische Lijn van Gigabit Ethernet PDH het Optische de Golflengteafdeling Eind, Ruwe Simultaan overseinen, OEO-Golflengtetransponder, Multi de Diensttoegang/Vervoerplatform, het Passieve Optische Netwerk van Gigabit Ethernet, PLC Optische Splitser, Optisch Distributienetwerkkabinet en relevante gegevens en optisch communicatie materiaal.

Met de constant het onderzoeken geest en de nauwkeurige houding, Co. van de de Telecommunicatietechnologie van Guangdong Globaal, achtervolgt Ltd uiterst hoog - kwaliteit op de gehele productportefeuille. Uitvoerend de industriële scherp-rand nieuwe technologieën, concentreert Globale Technologie zich op de Onderzoek & Ontwikkelingsactiviteiten van de oplossingen van het telecommunicatienetwerk. De voldoende faciliteiten en het diepgaande beheer beveiligen de productiekwaliteit, en volledig - gekwalificeerd en de ervaren technische ondersteuningteams beveiligen pre de herinnering en post-verkoop de diensten aan klanten. ISO9001: de certificatie van 2008 wordt verleend aan Globale Technologie en alle volledige productportefeuilles krijgen de Nationale Toegangsvergunning van het Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie van de Volksrepubliek China.

Na de ondernemingsgeest, ‚Voortreffelijkheid, Innovatie die, Efficiency, Aandeel‘, op het heden betalen en op de toekomst, Co. van de de Telecommunicatietechnologie van Guangdong Globaal de eyeing, Ltd streeft wereldwijd Rij Één te zijn ernaar telecommunicatie-uitrustingsverkoper.

Contactgegevens
Guangdong Global Telecommunication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. LIN

Tel.: 86-20-82322576

Fax: 86-20-82322578

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)